Reklama

PU Pěna studniční celoroční 750ml Cyklon

PU Pěna studniční celoroční 750ml Cyklon

PU Pěna studniční celoroční 750ml Cyklon

Primárně je určena ke spojování a těsnění betonových skruží pro studny. Dále je vhodná k těsnění kanalizačních výpustí a pro aplikace zabraňující úniku pitné, užitkové nebo dešťové vody.

Více detailů


187Kč s DPH
154Kč bez DPH

5154405


PU Pěna studniční celoroční 750ml Cyklon

Cyklon polyuretanová pěna do šachet a studní představuje rychletvrdnoucí montážní pěnu na bázi polyuretanů-prepolymerů tvrdnoucí za vlhka. Vstřikuje se produkt bez směsí plynů poškozujících ozónovou vrstvu.

Oblasti použití:
Při stavbě šachet, studní, v podzemních stavbách jako pěnivé lepidlo a na vyplňování spár mezi prstenci šachet a betonových prvků.

Vlastnosti produktu:
Cyklon Schacht-und Brunnenschaum (polyuretanová pěna do šachet a studní) je přilnavá na téměř všech materiálech s výjimkou polyethylenu, teflonu, silikonu a tuků.
Vytvrzená pěna je polotvrdá převážně uzavírající buňky, stála za tepla a chladu, jakož i stálá proti stárnutí. Odolná proti sladké vodě, mořské vodě, zředěným kyselinám a louhům vyskytují se v normálních odpadních vodách.

Cylon PU studniční pěna  se smí používat v oblasti pitné vody jen tehdy, když je plocha na straně vody bezpečně, na celé ploše a trvale pokryta vhodným prostředkem.
Cyklon Schacht-und Brunnenschaum odpovídá třídě stavebních materiálů B3 dle DIN 4102. Pěny třídy stavebních materiálů B3 nesmí být v Německu použity v pozemních stavbách.

Pokyny pro zpracování:
Podklady musí být nosné, čisté, bez prachu, mastnot a separačních prostředků.
Obsah zásobní nádoby dobře protřepat (15 - 20 krát), adaptér s prodlužovací trubkou pevně našroubovat až na doraz na ventil.
Před nanesením polyuretanové pěny dobře navlhčit podklad.
1-komponentní polyuretanová pěna do šachet a studní potřebuje na vytvrdnutí dostatek vlhkosti. Stávající vlhkost vzduchu samotná nepostačuje.
Na zpracování obalovou nádobu držet ventilem směrem dolů. Rozdílným tlakem nebo naklopením adaptéru je nanášení pěny přesně regulovatelné. Páčku ventilu opatrně stisknout. Čerstvě nanesená pěna se roztáhne na 2-3 násobek. Po úplném zatvrdnutí lze přečnívající místa opatrně oříznout nožem.


Technické údaje:
Výtěžnost: volně vypěněná cca 38 až 40 l
Teplota při zpracování: (zásobní nádoba, okolí, podklad) 5 - 25 ° C
Doba tažení vlákna: cca 4 minuty
Řezatelnost: (pramen 20 mm) caa 20 minut
Tepelná stálost: -40 ° C až +100 ° C
Skladovatelnost: 18 měsíců

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.




Košík  

(prázdný)

Přihlášení