Reklama

Čistič brzd CYKLON

Čistič brzd CYKLON

CYKLON Čistič brzd

Vysoce kvalitní speciální čistič s intenzivním čistícím účinkem pro kotoučové brzdy a části brzd (brzdové obložení, destičky a obložení spojky. Ideální čistidlo pro zaolejované a mastné části strojů, při montážích a opravách.

Více detailů


89Kč s DPH
74Kč bez DPH


CYKLON Čistič brzd

Vlastnosti:
Vysoce kvalitní speciální čistič s intenzivním čistícím účinkem pro kotoučové brzdy a části brzd (brzdové obložení, destičky a obložení spojky. Ideální čistidlo pro zaolejované a mastné části strojů s využitím v celém strojním a automobilovém průmyslu, při montážích a opravách.

 

Odstraňuje bezezbytku:
• mastnotu, prach a různé nečistoty
• ztvrdlá mazadla ze závěsů a kloubů
• zbytky olejů z karburátorů, motorů a převodovek
• je nekorozivní - nenapadá gumové i plastové části vozů a strojů

 

Návod na použití:
Láhev před použitím důkladně protřepejte. S odstupem cca 20cm nastříkejte na znečištěné části a nechejte působit. Takto ošetřené části nechejte na vzduchu usušit, nebo otřete utěrkou do sucha. Při silném znečištění postup opakujte.

 

Upozornění:
Nádoba je pod stálým tlakem. Chraňte před slunečním zářením a teplotami nad 50°C. Při práci nejezte, nepijte a nekuřte. Nestříkejte do ohně ani na žhavé předměty. Používejte jen v dobře větraných prostorech a k určenému účelu. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným používáním. Skladujte v originálním a nepoškozeném obalu při teplotách od +5°C do +25°C. Spotřebujte do 36 měsíců od data výroby (dno dózy). Prázdnou dózu neprorážejte, nevhazujte do ohně a likvidujte ve sběrně nebezpečného odpadu, nebo dle pokynů platných zákonů.

F+ - Extrémně hořlavý.
R12 - Extrémně hořlavý.
S2 – Uchovávejte mimo dosah dětí.
S9 - Uchovávejte obal na dobře větraném místě.
S16 – Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - zákaz kouření.
S45 – V případě úrazu, nebo necítíte-li se dobře, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc (je-li možno, ukažte toto označení)

Složení:
ropné látky ( CAS 64742-49-0 );  propan ( CAS 74-98-6 ); butan ( CAS 106-97-8)

 

Balení: sprej 500ml, kanystr 5L
Barva: Transparentní

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.




Košík  

(prázdný)

Přihlášení